Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jaky je cesky narodni zajem? Jako Moravanovi je me uplne putna. Dokud si Cesi neuvedomi, ze v Cr neziji jen Cesi ale taky Slonzaci a Moravaci jako ignoranty je moc dobreho je neceka. Mel by jste vedet, ze Bata byl Moravak a v roce 1937  byla jeho zeme pored na mape CSR a byla samospravna.

1 2
možnosti
JL

Pane Kresa, jak naivne jste zacal svuj clanek panem Batou. Specialne panem Jane Antoninem Batou. Ten, ktery jeste dnes je na "indexu" z dob WWII. Mluvite o statu, ktery nema v sobe dustojnost ocenit praci a myslenky nejen Jana, ale take Tomase a Tomika, Jen mala ukazka. Jsem zberatelem znamek. Jeste do dnesniho dne jsem nevidel CESKOU znamku, odpovidajici vyznamu rodiny Batovych. Ta musela byt vydana v zahranici s nominaci v euru.

 Vam jen diky. Jeste dnes se skryva nenavist na vsechno co "BATOVCI" dokazali. At to bylo za prvni republiky, za socialismu nebo za dnesnich "papalasu". Tak to citi obcan CR, ktery ten "batismus" castecne prozil. Doma i za hranicemi.

1 0
možnosti
MR

Vychovat novou generaci populace jež nebude zatížena totalitním syndromem a neúměrnou rovnostářskou sociální politikou, tedy nebude jen pro dolních x miliónů ... .

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že ničeho, o čem píšete, se nedá dosáhnout v rámci současné Evropské unie.

Potom z toho ale vyplývá, že současným českým národním zájmem je z EU vystoupit.

0 0
možnosti
VP

Nejprve je potřeba stanovit cíl a pak hledat optimální cestu. Díky autorovi za tento blog.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS