Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

proc je vyhnavat? Staci je nezadrzovat, a pujdou vsichni do Nemecka. Proc to nedelat? Smlouvy uz neplati, Nemecko ty smlouvy vyhodilo do kose, tak je nechte.

0 0
možnosti

Hezky napsaný článek. Ale nějak mi z něj není jasná odpověď na otázku Proč uprchlíci před válkou nezůstanou v první zemi kde se neválčí". Tím se pro mne stávají také ekonomickými migranty a nějak si nejsem jist, zda s nimi dokáži soucítit.

0 0
možnosti

Naprostý souhlas R^

0 0
možnosti

Co s nimi? Držet ve vezeni tak dlouho, az podepíšou papir že tu zustanou.

0 0
možnosti
Foto

Evropská komise po nás nechce abysme přijímal ekonomické migranty. Kvóty se týkají uprchlíků

0 0
možnosti

Uprchlík, který zde požádá o azyl, musel projít řadou jiných zemí schengenského prostoru, a dle podepsaných dohod měl požádat o azyl tam.

Takže pokud chceme někoho přijímat, tak vyhnat úředníky do uprchlických táborů a tam lidi pravdivě informovat o tom, co je čeká, a zájemce důkladně prověřit.

Všechny ty, kteří sem připochodovali, vykázat. Nedodrželi několik zákonů ještě před žádáním o azyl, jak máme věřit, že je budou dodržovat později?

Nás neznalost zákonů neomlouvá.

2 0
možnosti

diky za zajimavy a hlavne rozumny clanek. jedine, co si nedokazu predstavit, je ta deportace nevyhovujicich migrantu do jejich domoviny, tedy vlastni technicke provedeni.

0 0
možnosti

Jakoze nikdy deportovani nebudou, jenom teoreticky. Maximalne dostanou papir ze do X-dnu maji opustit republiku, a tak budou zase někde jinde někdo jiny a muzou zit a cestovat po Evrope prakticky nafurt.

0 0
možnosti

Znám několik Švédů a ti jsou stavem zejména ve velkých městech otřeseni. Nedívám se na vývoj nějak demagogicky, svět se vyvíjí ale co je moc ...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS